Vitamelo

Ennek az összetevőnek kellemes krémes íze van, a bojlit puhábbá teszi, lazítja, a tésztával könnyebb dolgozni. Használatának köszönhetően a bojlink a vízben jobban dolgozik, könnyebben kioldódnak (kimosódnak) a csalogatóanyagok. Az összetételét tekintve pontosat nem tudok, de a tejpor mellett még több más anyagot is tartalmaz. Magas a vitamin, ásványi anyag és az aminosavtartalma.

Adagolás:

Legtöbb esetben 5-10% között adagolom a mixekbe. Amennyiben egy receptben szerepel még pl. szőlőcukor vagy más oldódást segítő alapanyag, akkor együttesen ne tegyenek ki többet a bojliban 10%-nál.

Proteintartalom (fehérje): 21%
Lysin: 1,85%
Methionin: 0,6%
Cystin: 0,2%
Zsírtartalom: 17%

A felsorolt anyagokon túl magas az ásványi anyag és vitamintartalma!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás