Spirulina

A spirulina egy zöld mikroalga, amit a kezdetek óta használunk, de csak az elmúlt években lett közismert a bojlikészítés terén. A magas árának köszönhetően valószínűleg sose fog túl nagy teret hódítani, de számos meglepetést tartogat, akár 2-3 %-os adagolás mellett. Egy nagyon könnyű összetevő, így egy magas adagolással akár meg is lebegtethetjük vele a bojlit. Kiválóan kombinálható fokhagymaolajjal vagy savas olajokkal, úgy mint a narancs vagy a citrom.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás