Red Cajun oldódó

A Big Green-en kívül még a Red Cajun-ból kísérleteztünk ki első körben egy oldódó bojlit. Gondoltuk ha a főtt bojlik kiegészítik egymást akkor az oldódók is és szerencsére nem kellett csalódnunk. Természetesen itt is kellet módosítanunk kicsit a főtt bojlirecepten és szintén Oldódó-sziruppal (külön is megvásárolható) készítettük. Ez is egy halliszt alapú bojli, elég sok Robin Red-et tartalmaz és Cajun fűszerolajkeverékkel készül. Két hét szárítás követően kerülnek eladásra, ilyenkor a bojlik 2-3 órát bírnak a hajszálon, további 1 hét szárítással akár 4 órát is kibírnak a hajszálon.

Mind a versenyhorgászatban, mind hétvégi horgászatban kiemelkedő eredményeket lehet elérni ezzel a “gyors” bojlival. Tökéletesen lehet kombinálni a főtt Red Cajun-nal, az oldódó golyók szinte egy szőnyeget képeznek a fenéken és darabosabb “kajának” ott vannak a főtt bojlik. Dobálós parti horgászatnál nem okoz gondot az hogy esetleg 2-3 óránként cserélni kell a csalit – jobb esetben addig már úgyis kapásunk van – dobócsővel meg bármikör ráetethetünk.

A Big Green-él említettem a behúzos horgászatnál mit vettek észre vásárolóim: Főtt Big Green-el csaliztak és oldódóval etettek és kiemelkedően fogtak! Azt hiszem egy kísérletet megérne ez Red Cajunnal is és csodálkoznék ha nem működne.

Folyamatosan készítünk ilyen bojlikat, de ha valakinak nagyobb mennyiségre lenne szüksége, kérem időben jelezze mert a főtt bojlikhoz képest az elkészítése sokkal több időt igényel (2 hét).

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás