Garnélaliszt LT
Az egyik kedvencem a garnélaliszt, amely egy kellemes illatú LT halliszt. Teljes garnélákból készül és nem a hulladékból. Ez nagyon fontos, mert találkoztam olyannal, amelyben kis túlzással egy fél rák volt és tele volt szeméttel. Rosszabb esetben csak hulladékból, azaz rákpáncélból áll és minimális adagolás mellett is lebegő bojlikat készítünk. De természetesen ennél a lisztnél ilyen problémák nincsenek!
A bojlinak egy nagyon jellegzetes ízt ad. Jól kombinálható más hallisztekkel és nagyon magas a csalogatóhatása, látványos minőségbeli javulást érhetünk el a bojlinknál és ez természetesen a kapásszámban is látszik. Csak ajánlani tudom!
Adagolás:
A halliszteket jellemzően kombinálom a bojlijaimban és 35-40%-ot tesznek ki egy mixben. Természetesen ez a mennyiség lehet több és kevesebb egyaránt. Extrém esetben akár 60-65%-ig is el lehet vele menni, de nagy valószínűséggel akkor már a kötőanyagokba is bele kell nyúlni. Próbálkoztam már a végletekkel, de a több halliszttel mindig sikeresebb voltam mint a kevesebbel. A garnélalisztet 10-35% között szoktam adagolni.
Proteintartalom (fehérje): 54% között
Lysin: 4,4-5,2%
Methionin: 0,9-1,4%
Cystin: 0,25-0,4%
Threonin: 2,3-2,9%
Zsírtartalom: 8%
A garnélaliszt emészthetősége: 95-96%
Gazdag nyomelemekben.