Fahéj

Maglisztes és halas alapú bojlikban egyaránt szoktam használni. Kiválóan kombinálható a vaníliával (2ml).

Adagolás:
Szárazanyag kilónként 2ml-t szoktam használni.

Fűszer egyenérték:
1/ 20 (a fahéj olaj 20-szor erősebb a fűszerhez képest, 1g olaj – ami kb. 1ml – annyinak felel meg, mintha beleraknánk a bojliba 20 g fahéjat)

Felhasználás:
Legkönnyebben egy fecskendővel tudjuk kimérni a szükséges mennyiséget az esszenciális olajból, majd ezt keverjük el (1 kg szárazanyag esetében) pl. 20-30ml kukoricacsíraolajban. Utána öntsük ezt a tojáshoz, keverjük meg a tojást, így biztosítjuk az esszenciális olaj tökéletes eloszlását a bojliban!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás