Előemésztett halliszt 85/10

Az előemésztett halliszt gyakorlatilag egy hydrolizált halfehérje (protein), a gyártásához szükséges speciális technológia csak kevés gyártónál elérhető. A kíméletes eljárás során, enzimek segítségével egy vízben gyakorlatilag tökéletesen oldódó alapanyagot kapunk. 80%-a oldódik vízben!
Ennek az eljárásnak köszönhetően minimálisan roncsolódnak a fehérjék. A 82-86% fehérjetartalom mellett 6-12% zsírt tartalmaz.

Sok horgász használja 5-10%-ban etetőanyaghoz adagolva és kimagasló eredményeket érnek el vele finomszerelékes versenyhorgászatban is!
Bojlikészítésnél 10-30% között szokták adagolni az előemésztett halliszteket a sima halliszt rovására.
Mivel szinte tökéletesen oldódik a vízben elég jelentős kötőhatása is van, ezt főleg a tészta/etetőanyag begyúrásánál, recept összeállításánál kell figyelembe venni!
A kész bojlik is gyorsabban kezdenek el dolgozni a vízben.

Egy próbát biztos megér ez a kimagasló összetevő!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás