Citrom

Magos és halas alapú bojlikba egyaránt rakhatunk citrom olajat, de természetesen a fűszeres bojlikba is megér egy próbát. Amennyiben sushi jellegű bojlit szeretnénk készíteni, ahhoz is kiváló választás. Egy magas halliszttartalmú alapliszthez párosítsunk 5-6ml citrom olajat.

Adagolás:
Szárazanyag kilónként 5-6ml-t szoktam használni.

Felhasználás:
Legkönnyebben egy fecskendővel tudjuk kimérni a szükséges mennyiséget az esszenciális olajból, majd ezt keverjük el (1 kg szárazanyag esetében) pl. 20-30ml kukoricacsíraolajban. Utána öntsük ezt a tojáshoz, keverjük meg a tojást, így biztosítjuk az esszenciális olaj tökéletes eloszlását a bojliban!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás