Lazacliszt LT

A lazacliszt egy karakteres LT halliszt, kizárólag egész lazacokból és lazacdarabokból készül. Mint minden hallisztnél itt is ügyelek arra, hogy tiszta (csak az adott halfajtából készült) hallisztet rakjak a bojlikba. Bármilyen típusú bojliban bátran használhatjuk.
Adagolás:

A halliszteket jellemzően kombinálom a bojlijaimban és 35-40%-ot tesznek ki egy mixben. Természetesen ez a mennyiség lehet több és kevesebb egyaránt. Extrém esetben akár 60-65%-ig is el lehet vele menni, de nagy valószínűséggel akkor már a kötőanyagokba is bele kell nyúlni. Próbálkoztam már a végletekkel, de a több halliszttel mindig sikeresebb voltam mint a kevesebbel. A lazacliszt 10-40% között szoktam adagolni.

Proteintartalom (fehérje): 65% között
Lysin: 4,4-5,2%
Methionin: 0,9-1,4%
Cystin: 0,25-0,4%
Threonin: 2,3-2,9%
Zsírtartalom: 10%
A lazacliszt emészthetősége: 95-96%

Gazdag nyomelemekben.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás