Kenderliszt

A kendermagot már nagyon rég használják a pontyhorgászatban, főtt vagy csíráztatott formában. Darálva lisztként kiválóan alkalmazható a bojlikészítésben és az etetőanyagkészítésnél egyaránt.

Adagolás:

A kenderlisztet 10-20% között szoktam rakni a bojlikba, etetőanyagokba akár 30-40%-ig is elmehetünk. Hajlamos az avasodásra, molyosodásra, 2-3 hónapot lehet nagyságrendileg tárolni minőségromlás nélkül. Magos golyókból kihagyhatatlan, de bármelyik halas golyó fogósságát is pozitívan megnövelheti, egy sokoldalú alapanyag, amely mindig megérdemel egy próbát!

Proteintartalom (fehérje): 41,4%
Zsírtartalom: 12,5%
Szénhidráttartalom: 4%

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás