Italian Spice oldódó
Az Italian Spice alapötlete az volt, hogy szeretnénk egy olyan hallisztalapú, fűszeres bojlit, amit nem támad annyira a keszeg és a kisponty, de a halak gyorsan tápláléknak azonosítják és hosszú távon elfogadják.
Számos vízen probléma a magas fehérhal és kisponty állomány, ezért az Italian Spice fűszertartalmát olyan határértékre lőttük be, hogy az ő számukra kevésbé legyen vonzó. Jó példa erre a Balaton, ezen a vízen is nagyon jól vizsgázik ez a bojli.
Az Italian Spice egy édes, fűszeres bojli, a tesztelések során több, mint 400 kg-ot használtunk el Magyarországon és külföldi vizeken egyaránt. Az első évben teszthorgászaink, barátaink számos szép fogásról számoltak be, legyen szó vadvizekről, bányatavakról vagy ismert, intenzíven telepített vízekről.
A jól emészthetőségét az is kiválóan bizonyítja, hogy egy vízen másfél hónapig napi szinten etettünk két helyet és folyamatosan volt kapásunk az etetéseken. Bárkinek bátran merjük ajánlani, aki ki szeretne próbálni egy nem mindennapi, édes, kolbászos bojlit, vagy költséghatékonyan szeretne etetni nagy mennyiségben egy tökéletes összetételű halcsalival.
Az elmúlt 5-10 évben egyre több magyar vízen folyik intenzív horgászat. Úgy gondoljuk – és ezt tapasztalataink is bizonyítják – , hogy az ilyen jellegű vízeken is komoly jövője van ezeknek a „szolidabb” fűszerezésű bojliknak.